Op minder dan een maand vóór de Prijs Ondernemen, lanceert Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen haar eigen verkiezing. En die begint nu al. Naast de Prijs Ondernemen, op 15 juni, kunnen 8 genomineerde bedrijven ook meedingen voor de Publieksprijs.

En jij kiest wie wint. Voka maakt het populairste bedrijf op 15 juni bekend, tijdens het Jaardiner (Kempen) en het event 'Summer@Voka New Style' (Mechelen).

Dit jaar zijn alle genomineerden voor de Prijs Ondernemen pure familiebedrijven. Volgens de traditie kunnen de acht genomineerden ook de Publieksprijs winnen. "Het zijn ondernemingen die al jaren onafgebroken bijdragen aan de economie in de regio Kempen of Mechelen.

Het zijn stuk voor stuk vaste waarden, bedrijven die op en top ondernemerschap uitstralen", zegt Renilde Craps, gedelegeerd bestuurder van Voka – KvK Mechelen-Kempen.

De bedrijven hebben hun nominatie voor de Publieksprijs te danken aan hun financiële groei, hun zin voor innovatie en de spirit om duurzaam te ondernemen. Acht bedrijven zijn dit jaar voorgedragen door hun Lokaal Ondernemers Netwerk (LON). De genomineerden zijn:

Kempen West: Van Ende & Roxy (industriële wasserij)

Zuiderkempen: RoboJob (marktleider automatisering CNC-machines)
Kempen Noord: Stoffels Tomaten (tomatenproducent)
Kempen Midden: vanhout.pro (gespecialiseerde bouwaannemer)

Kempen Oost: Smet Group (expert grondboringen)
Kempen Zuid: Lodewijckx (eiverwerker)

Klein-Brabant/Vaartland: Van Grasdorff (verpakkingsexpert)
Mechelen: Wim Verhuur (specialist verhuur bouw- en tuinmachines)

Voka rekent op u om de winnaar te kiezen. Heb je een favoriet uit de regio? Dan kan je vanaf nú stemmen.

Op één adres: www.voka.be/publieksprijs-ondernemen

Stemmen kan maar één keer. Maar wie wil kan vrienden, kennissen, collega-werknemers of -werkgevers mobiliseren om zoveel mogelijk stemmen binnen te halen. De stemming loopt tot 14 juni 2018.

Op 15 juni, op het Jaardiner (Kempen) en het event 'Summer@Voka New Style' (Mechelen), maakt Voka naast de Prijs Ondernemen en de Innovatieprijs ook de winnaar van de Publieksprijs bekend. (pp)

Foto : Renilde Craps, gedelegeerd bestuurder van Voka – KvK Mechelen-Kempen.